Atragerea de fonduri europene este una dintre prioritățile programului de guvernare al PSD și totodată o modalitate foarte bună pentru dezvoltarea regiunii voastre. În încercarea de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, vă rog găsiți mai jos informații despre un nou proiect interesant pentru tineri.

După campania de informare făcută pentru WIFI4EU, acum vă propun un proiect interesant pentru tinerii întreprinzători.

Tinerii din România, cu idei de afaceri, se pot înscrie online la faza națională a Venture Cup, o competiție internațională de startup-uri care are loc în Danemarca în anul 2018, la care o echipă de antreprenori poate câștiga premii de până la 25.000 de dolari.

Din finalele pe România, de la Cluj și Iași, va fi selectată câte o echipă de antreprenori. Cele două echipe vor fi trimise la Copenhaga, pentru a concura mai departe la University Startup World Cup 2018. Organizatorii vor asigura celor două echipe românești câștigătoare ale fazei naționale transportul și cazarea pentru cele 5 zile cât va dura competiția în Danemarca.

Înscrierea se poate face până pe 13 Mai!

Pentru mai multe detalii vă rog accesați site-ul : http://www.venturecup.ro/workshop/  și nu ezitați să mă contactați la adresa mea de email : emilian.pavel@europarl.europa.eu.

Mult succes!