În cadrul ședinței Consiliului Local Oradda, consilierii #PSD au solicitat o ședință extraordinară în care să se stabilească și să se voteze despăgubiri pentru producătorii și comercianții din Hala Monument Istoric Industrial distrusă în urma incendiului din data de 18 iulie. Cei peste 120 de comercianți și producătoti nu au nicio vină pentru proasta administrare a acestei clădiri de patrimoniu industrial unde își desfășurau activitatea. Sunt multe lucruri de spus despre lipsa avizuluu ISU, a lipsei unei asigurări, sau despre starea deplorabilă în care se aflau instalațiile din hală. Sperăm că expertizele vor identifica vinovații acestui incident tragic, dar acești oameni au nevoie de ajutor acum!
Venim astfel, prin vocea liderului consilierilor PSD, Liviu Sabău, în sprijinul acestor oameni. Tragedia din data de 18 iulie ne-a privat pe noi toți de o parte importantă din istoria Municipiului, dar pe acești oameni și pe angajații lor i-a privat de sursa lor de venit, oricum afectată sever de pandemia COVID-19.
Tot în această săptămână, colegul nostru arh. Cristian Puscaș s-a oferit să elaboreze documentația necesară refacerii acestei clădiri importante pentru istoria orașului.
Între timp, Bolojan, încă primarul orașului, nu a scos niciun cuvânt cu privire la acest incident tragic!
Suntem alături de orădeni și de nevoile lor!
#PAVELpentruOrădeni
#PSDpentruOrădeni

Sursă foto: bihon.ro