Sunt născut și crescut în Oradea și locuiesc tot aici.

Aici mi-am terminat studiile și tot aici mi-am întemeiat familia. Soția și băiatul meu sunt darurile cele mai prețioase de care am parte în viață. Ei sunt sprijinul meu și cea mai mare bucurie!

După cum spuneam și mai sus, m-am născut în Oradea în anul 1983, iar copilăria și primii ani din viață mi i-am petrecut în cartierul Rogerius. Mai apoi, alături de soția mea, am decis să ne întemeiem propria familie în zona centrală a orașului.

Educație

Încă din anii de liceu am știut că destinul meu va fi strâns legat de acest oraș. Am început Liceul ”Emanuil Gojdu” în anul 1997, iar în anul 2001 am început studiile în cadrul Universității din Oradea. Între 2017 și 2019 am urmat cursurile de Master in International Business Administration în cadrul Facultății de Științe Economice, Universitea Oradea.

Rezultate profesinoale

Încă din anul 2002 am decis să aleg calea antreprenoriatului, acumulând până în prezent peste 15 ani de experiență în administrarea firmelor private, și peste 5 ani în managementul acestora. În anul 2007, am fost asociat și administrator al societății comerciale care a editat prima revistă de mașini de epocă distribuită la nivel național. De-a lungul timpului am condus companii în diferite domenii de activitate, printre care construcții, înfrumusețare corporală, IT, Call Center, Imobiliare și Turism.

Pe lângă implicarea în proiectele antreprenoriale, mi-am dedicat o parte consistentă din timpul liber pentru organizarea și sprijinirea a diferite evenimente cultural-artistice și caritabile, organizate de ONG-uri din Oradea .

Am decis să mă alătur echipei de consilieri ai PSD pentru a pune în aplicare în domeniul public, experiența acumulată în domeniul privat.

Toate cele prezentate până aici stau sub semnul dragostei pentru Oradea și pentru comunitatea noastră. Acest sentiment m-a determinat de-a lungul anilor să mă implic în viața comunității chiar și dincolo de granițele profesiei.

Pentru mine Oradea înseamnă mult mai mult decât un oraș, reprezintă locul în care m-am definit ca om, în care am decis să îmi cresc copilul și locul în care intenționez să îmbătrânesc.

Împreună putem construi proiecte pentru Orădeni!

Urmăriți și alte capitole din programul meu pentru orădeni: